Buitenactiviteit: "Zaaien is oogsten" in de natuur

We gaan weer een paar heerlijke uurtjes (1,5 a 2) organiseren in de natuur. Dit keer bij Hensbroek op zondagochtend 23 augustus 2020 om 10:30 uur. De kosten zijn € 10,00 p.p. En neem geintersseerden vooal ook mee op deze ochtend. Een ontspannen en spirituele reis met o.a. zittend in een kring. Deze meditatie geeft ruimte om tot jezelf te komen. We gaan zaadjes planten en... wat je zaait zul je oogsten. Daarnaast wordt er weer met klankschalen gewerkt etc. En individueel krijgt u mogelijk inzicht van zaken aangereikt van wat er op dit moment bij u speelt.

Dit onder leiding van Luuk Wijnker en John de Ruiter.

n.b. Trek evt. warme kleding en makkelijke schoenen aan, en neem een kleedje /kussentje o.i.d mee waarop u kunt zitten, en neem evt. ook wat te drinken of eten mee. U dient zich te houden aan de corona basisregels van de rijksoverheid door 1,5 meter afstand tot elkaarte houden en bij klachten blijft u thuis. Er is echter voldoende ruimte in de buitenlucht om hieraan te voldoen. Dit zoals sommige van u wel weten van de vorige keren zorgen wij altijd voor een zeer ruime plek. Daardoor is het dan ook zeker niet nodig om, ook gezien de ervaring van de vorige keren, een limiet aan het aantal deelnemers te stellen.

U kunt zich opgeven door betaling aan Luuk op de parkeerplaats, of door inschrijving en € 10 p.p. over te maken op NL59 INGB 0006 9337 79 t.n.v. Ethisch Paranormaal Centrum "West-Friesland".

Verzamelplaats uiterlijk 10:30 uur op de parkeerplaats aan het begin van de Molendijksweg 1713 RB Obdam, dit is wijk 07 van Hensbroek. (vanuit Hensbroek op de Dorpsstraat rijdend richting Obdam is het de straat links, en dat is plm. 600 meter vóór de N194 Braken.

Voor evt. vragen kunt u contact opnemen met:

Luuk Wijnker 06-23035921
E: mailto@epcwestfriesland.nl