EPC Westfriesland

Vereniging voor spirituele en geestelijke ontwikkeling te Heerhugowaard

Donateurs

U kunt zich altijd als donateur aanmelden, bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun! Er worden gedurende het seizoen enkele donateur-avonden gehouden. Deze speciale avonden zijn voor u als donateur gratis toegankelijk! Tevens krijgt u tegen een gereduceerde prijs toegang tot de openbare avonden.
De donateur-avonden worden gehouden op onze vaste locatie in ontmoetingscentrum “De Brink”

Donateur worden

Donateur worden is zeer eenvoudig. Ten behoeve van onze administratie wordt u gevraagd een email te sturen met volledige naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer naar mailto@epcwestfriesland.nl

Na inschrijving krijgt u een donateurskaart. Deze kaart is de eerst volgende openbare avond af te halen bij de kassa. Met deze kaart krijgt u bij vertoon korting op de reguliere openbare avonden. De donateurkaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Betaling geschied door het donateurbedrag ad €35,00 over te maken op IBAN: NL59 INGB 0006 9337 79  t.n.v. EPC Westfriesland o.v.v. uw naam + donateur. Nadat uw donatie op onze bankrekening is binnengekomen, wordt er een donateurskaart voor u aangemaakt.

U bent donateur voor 1 jaar, graag zien wij de herhalingsbetaling van de donateurs in de maand juli / augustus tegemoet.

Wilt u opzeggen als donateur? Dat kan zeer eenvoudig neem contact op met het bestuur voor meer informatie.

Informatie Donateur avond d.d. 15 maart 2021:

“Durf te denken”   Socrates wijsgeer en raadsheer

De oude Grieken wisten het al heel lang “Delen is vermenigvuldigen”. Kennis is niet voorbehouden aan slechts een persoon, deze is bedoelt om met elkaar delen, niet om alleen voor jezelf houden. Wat voor meerwaarde heeft deze kennis anders?

Samen leren van elkaar om kennis en inzichten te delen in een veilige omgeving. Alles is veranderlijk, leer van elkaar, help elkaar om persoonlijke ontwikkeling, herstel en spirituele groei te bevorderen. Alle kennis die je voor jezelf houd is anders verloren voor de toekomst.

“Als je blijft doen zoals je altijd hebt gedaan, zal je altijd tegen blijven komen wat je tegenkwam”

Heeft u iets te vertellen, wilt u iets inbrengen of alleen komen luisteren? i.v.m. het besloten karakter van deze avonden geef te kennen dat u wilt komen via mailto@epcwestfriesland.nl (donateurs gratis entree)
En informeer voor geïnteresseerden niet-donateurs (entree €7,00) ook via de mailto@epcwestfriesland.nl naar de mogelijkheid om toch deze avond te kunnen bezoeken.

Ga de uitdaging aan met het onbekende het zal u verrijken.
Elke avond staat geheel op zichzelf. De thema’s zullen gezamenlijk ontstaan en jij draagt bij op die manier die bij jou past.

U gesprekspartners: Luuk Wijnker; EPC

                                    John de Ruijter; Visie-Wijszer

© 2020 EPC Westfriesland

Thema door Anders Norén