EPC West-Friesland

Vereniging voor spirituele en geestelijke ontwikkeling te Heerhugowaard

E.P.C. West-Friesland staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel voor Noordwest-Holland onder nummer 40.637.357 en is een vereniging zonder winstoogmerk. Opgericht 16-12-1993

Cursus avonden:

Er worden in het seizoen 2019/ 2020 geen cursussen gegeven wegens een tekort aan aanmeldingen. Blijf echter bij interesse wel uw wens kenbaar maken. Vraag het bestuur naar alternatieven.

Privacy

EPC werkt met persoonsgegevens en verwerkt deze van jou (zoals je naam, telefoonnummer, adres etc.) Deze gegevens zijn noodzakelijk om contact met je te kunnen onderhouden. In onze Privacyverklaring  staat wat het voor jou betekent.

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Voldoende daarvoor is slechts het doorgeven van uw e-mail adres en woonplaats. Deze nieuwsbrief bevat wetenswaardigheden over de vereniging, extra activiteiten etc. U kunt zich eenvoudig aan- en af- melden via het keuze menu op het tabblad Nieuwsbrief.


Heeft u nog vragen aangaande bovenstaande informatie neem gerust vrijblijvend contact met het bestuur op. mailto@epcwestfriesland.nl