E.P.C. West-Friesland staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel voor Noordwest-Holland onder nummer 40.637.357 en is een vereniging zonder winstoogmerk. Opgericht 16-12-1993

Openbare avonden:

Gezien de huidige ontwikkelingen betreffende Covid-19 en beheersing hiervan zijn de openbare avonden vervallen.

Vanaf 30 augustus 2021 kunnen we hopelijk weer een nieuw seizoen opstarten met inachtrneming van de dan geldende wettelijke regels. Nadere informatie volgt.

Extra: een buitenactiviteit:

Op dit moment is er nog geen buitenactivitiet ingepland.

Privacy

EPC werkt met persoonsgegevens, en verwerkt deze van jou (zoals je naam, telefoonnummer, adres etc.). Deze gegevens zijn noodzakelijk om contact met je te kunnen onderhouden. In onze Privacyverklaring  staat wat het voor jou betekent.

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Voldoende daarvoor is slechts het doorgeven van uw e-mail adres en woonplaats. Deze nieuwsbrief bevat wetenswaardigheden over de vereniging, extra activiteiten etc. U kunt zich eenvoudig aan- en af- melden via het keuze menu op het tabblad Nieuwsbrief.


Heeft u nog vragen aangaande bovenstaande informatie neem gerust vrijblijvend contact met het bestuur op. mailto@epcwestfriesland.nl